Cultura itinerant

Sobre nosaltres

Qui som

Cultura itinerant som una entitat especialitzada en els serveis culturals i didàctics dirigida exclusivament al sector educatiu escolar. Vàrem néixer l'any 2002 amb un clar objectiu: apropar a l'alumnat al patrimoni cultural, social i natural.


Som un equip educatiu interdisciplinari amb una àmplia formació en l'àmbit educatiu i cultural format per educadores i educadors, coordinadores i coordinadors i l'equip tècnic. Tots estem especialitzats en les diferents àrees de treball i amb l'experiència en realitzar una divulgació adequada per als diferents nivells escolars.


Cultura Itinerant és membre de l'Associació Catalana d'Empreses de Lleure, l'Educació i la Cultura.

Què fem

Realitzem activitats d'història, de natura, de matemàtiques, de literatura i tallers dins i fora de l'aula. A Cultura Itinerant dissenyem, creem, gestionem i desenvolupem totes les nostres activitats educatives. Les adaptem a tots els nivells i a les necessitats específiques de cada grup escolar. La finalitat de les nostres activitats és reforçar, complementar i ampliar els coneixements del currículum escolar d'una forma dinàmica, lúdica, participativa, vivencial i creativa.