Cultura itinerant

Gamificació

Tarraconenses per un dia

Amb aquest joc passejarem per Tàrraco com si fóssim autèntics romans. Dividirem la classe en els diferents estaments de la societat. En cada recinte monumental, muralla, circ i amfiteatre, els alumnes hauran de superar diferents reptes, que podran ser individuals o grupals, el que els portarà a entendre com era la cultura romana.

*Preus de les entrades als monuments no incloses.

Selecciona el cicle per descarregar més informació:

Viu la vida medieval per un dia

Retrocedir en el temps no ho podem fer. Imaginar com era la societat medieval ens resulta complicat. Per què no intentar recrear una societat medieval entre tota la classe? Dividirem el grup en els diferents estaments de la societat medieval: senyor feudal, monjo, mestre sabater, argenter, comerciant, joglar, camperol... Seguint uns objectius haurem de viure o sobreviure durant un matí en funció de la nostra classe social. D'aquesta manera coneixerem el funcionament de la societat medieval.

Per realitzar aquesta activitat us proposem:
Peratallada, Montblanc , Tossa de Mar, Altafulla, Besalú, Vic, Guimerà, Hostalric i Mura.

Selecciona el cicle per descarregar més informació:

Viu l'era industrial com un joc

Imaginar com podien ser les condicions de vida a finals del S. XIX no és fàcil!! Amb aquesta activitat cada alumne s'endinsarà en un personatge de l'època industrial, així que hi haurà l'amo, l'encarregat, les monges, els obrers, les obreres.... Els alumnes seguiran uns objectius corresponents a la seva classe social i interrelacionant-se amb la resta de companys els hauran d'anar realitzant. Així descobriran els seus problemes, els seus drets, els seus objectius, les seves necessitats i el seu dia a dia

Per realitzar aquesta activitat us proposem:
La Colònia Güell i Sitges.

Selecciona el cicle per descarregar més informació: